Mõnus mehhikopärane suupiste, mis sobib ka kergemaks õhtusöögiks. Täidise valmistamine läheb kiirelt ning vastavalt soovile võib selle panna kas tortilla või lavaši vahele.
Retsept:
- 300 g hakkliha
- 1 punane paprika
- 1 sibul
- 100 g riivjuustu
- 2 küüslaugu küünt
- 1 dl hapukoort
- 1 sl jahu
- 2 sl tomatipastat
- 2 tl paprikapulbrit
- 1 tl pune
- soola ja pipart
- lavaši või tortillasid
Praadida hakkliha pannil ühelt poolt pruuniks ja lisada peeneks hakitud sibul ning purustatud küüslauk. Lisada jahu, tomatipasta ja hapukoor. Lisada maitseained ja segada. Hakkida paprika väikesteks kuubikuteks ja valada pannile. Viimasena lisada riivjuust ning segada kuni juust on ilusasti ära sulanud.
Küpsetusahi panna grilli peale. Küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile asetada lavaš ning keskele valada hakklihatäidis. Keerata ääred täidise peale nii et kõik oleks kaetud. Tortillade puhul panna üks tortilla alla, täidis peale ning teine tortilla peale. Seejärel panna plaat grilli alla kuni lavaš/tortilla hakkab kergelt pruunistuma. Tulemuseks on mõnus krõbe tortilla/lavaš, mille sees mõnusalt juustune hakklihatäidis :)
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
VastaKustutaVäga maitsev näev välja!
VastaKustutaTahaks teada mitmele see retsept on? :)
Kahjuks jään praegu vastuse võlgu, sest pole ammu teinud seda ise. Aga oleneb, kui näljased inimesed on:P Pakun, et kui tortilladega teha, siis kolm quesedillat peaks küll saama...:)
VastaKustuta