Koostisosad:
- Sea kaelakarbonaadi lõigud
- sibul
- paprika
- riivjuust
- sool ja pipar
- kartulid
- 1 suur küüslaugu küüs
- petersell
- oliiviõli
Kõigepealt koori kartulid, lõika neljaks (nii keevad nad kiiremini ja pärast ei pea kuumi kartuleid lõikama hakkama) ning keeda soolaga maitsestaud vees poolpehmeks. Vahepeal eelkuumuta ahi kuskil 180-190 kraadini. Kui kartulid on poolpehmed nõruta nad ja aseta kaanega suletavasse karpi. Lisa oliiviõli, pressitud küüslauk ja petersell, sule kaas ning raputa kartulid maitseainetega segamini. Kui ahi on kuum, pane suuremale ahjuplaadile küpsetuspaber ning laota sinna peale kartulid ja pane ahju küpsema.
Samal ajal valmista liha. Prae karbonaadi viilud mõlemalt poolt pannil õlis mõnusalt pruuniks ning maitsesta soola ja pipraga. Kui kõik tükid on praetud, koori ja viiluta ribadeks sibul ja paprika. Prae viilutatud paprika ja sibul kergelt pannil läbi. Seejärel võta kartulid ahjust välja, tee plaadi keskele liha jaoks ruumi ning aseta lõigud sinna. Iga lihalõigu peale aseta paprika-sibula segu ning kõige peale riivjuustu. Seejärel küpseta kogu kupatust ahjus 175 kraadi juures 10-15 minutit kuni juust on sulanud.
VastaKustutawww.bolavita.fun Agen Judi Bola Online Dengan Pasaran Bola Terlengkap dan Terbaik !
Tersedia berbagai jenis Pasaran yang mungkin kamu cari ..
Bolavita menyediakan Pasaran Sbobet , Pasaran Maxbet, Pasaran CBET !
Informasi selengkapnya hubungi :
WA : +62812-2222-995
BBM : BOLAVITA