Retsept
- 350 g lintnuudleid
- 250 g veisefileed
- 1 keskmine sibul
- 1 küüslaugu küüs
- 1 pott värsket basiilikut
- 2 sl oliiviõli
- 2 dl vahu- või kohvikoort
- päikesekuivatatud tomateid
- soola
- pipart
- cayenne pipart
Tükelda veisefilee võimalikult õhukesteks tükkideks. Puhasta sibul ja lõika ribadeks. Kuumuta wokpanni põhjas õli (mina kasutan wokpanni, sest see on hea suur ja kõik toiduained mahuvad sinna ilusasti ära).
Kui õli on kuum lisa veisefilee tükid ja prae natuke, seejärel lisa ribadeks hakitud sibul ning purustatud küüslauk. Prae suhteliselt kõrgel kuumusel kuni liha on õrnalt pruun ning lisa päikesekuivatatud tomateid oma maitse järgi. Samal ajal keeda lintnuudlid rohkes soolaga maitsestatud vees pehmeks ja nõrutada. Jäta 1 dl keeduvedelikku alles.
Kui liha on valmis kalla juurde kõrvale pandud keeduvesi ja koor ning sega. Lisa värske peeneks hakitud basiilik. Kuumuta kastet segades veel minutit-kaks, maitsesta soola, pipra ning soovi korral ka Cayenne´i pipraga. Kõige viimasena vala äsja keedetud lintnuudlid kastme hulka, sega ühtlaselt ära... ning võidki pasta taldrikule tõsta :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar