Vaja läheb:
- pott Rooma salatit
- Parmesani juustu
- 300 g kanafileed
- 2 sl oliiviõli
- 6 saiaviilu, ilma äärteta
- Caesari salati kastet
- soovi korral kirsstomatit - ma unustasin osta poest:P
Prae kanafilee ribad/tükid pannil mõnusalt pruuniks. Samal ajal lõika saiaviilud kuubikuteks ning sega 2 sl oliiviõli ning riivitud Parmesaniga. Pane saiakuubikud eelkuumutatud 175'C küpsetusahju kuni nad võtavad ilusa pruunika välimuse. Võta ahjust välja ja lase enne salatikaussi lisamist natuke jahtuda.
Pese salat ning rebi tükid salatikaussi (rebides jääb salat mahlasem). Kui oli meeles osta kirsstomateid, siis lõika pestud tomatid pooleks ja lisa kaussi. Lisa natuke jahtunud saiakuubikud, Parmesani juustu ribad, praetud kanafilee ning maitse järgi Ceasari salati kastet. Ja ongi valmis:)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar