neljapäev, 15. oktoober 2009

Kanapasta rohelise sibulaga

Külmkapis seisid kanafileeribad, mis oli tarvis ära teha ning eilses õhtust oli ka keedetud makarone. Mõte jooksis kohe pasta poole. Kuna aga kõht oli ikka väga tühi ja ei viitsinud sibulat ja küüslauku koorima hakata, tegin seekord väga kiirelt ja lihtsalt maitseainetega selle pasta valmis. Maitseks lisasin veel külmkapist leiduvad värsket rohelist sibulat:)

Retsept:
  • kanafilee
  • pasta
  • kohvikoor (väike pakk)
  • roheline sibul
  • paprika pulber
  • küüslaugusool
  • basiilik
Kanafilee ribad praadida oliiviõlis. Maitsestada küüslaugusoola ja paprikapulbriga. Kui kanafilee on pruuniks praetud lisada pool pakki kohvikoort, roheline sibul, basiilik ning segada. Lisada kastme hulka ka makaronid, segada, lasta veidi podiseda ning ongi valmis:)

1 kommentaar: