Koostisosad:
- 0,5 kg keedetud kartuleid
- 1 sl õli
- 200g broilerifileed
- 2 küüslauguküünt
- 1 sl gluteenivaba sojakastet
- musta pipart
- šampinjonid
- kirsstomatid
- värske kurk
- jääsalat
Kastme koostisosad:
- 3 sl oliiviõli
- 1 tl palsamiveiniäädikat
- 1 tl soola
- 1 tl vedelat mett
- musta pipart
- hakitud värsket tilli
Keeda kartulid, lase jahtuda ning tükelda. Lõika broilerifilee ribadeks. Haki tomat, šampinjonid ning kurk, rebi jääsalat tükkideks.
Sega omavahel valmis kastmeained.
Kuumuta pannil õli ja prae seeni ja broilerifileesid pidevalt segades mõni minut. Seejärel maitsesta purustatud küüslauguküünte ja sojakastmega ning prae veel paar minutit ja tõsta tulelt.
Sega köögiviljad kastmega ning aseta taldrikule. Sinna peale pane tükeldatud kartulid ning praetud broilerifileeribad koos seentega. Serveerida kohe.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar