Sain ema juures ükspäev kana-karri kastet riisiga. Ma pole eriline karri fänn tema spetsiifilise maitse tõttu. Kui karrit on aga parjalt mõnusalt, nii et ma ka teisi toidu maitseid tema kõrvalt tunnen, võin teda kasutada. Tulles ema juurest koju hakkas mu peas tiirlema karri-kana kaste ka kodus järgi proovida. Tegingi seda ükspäev, kuid väikese lisandiga - kapis olnud Fuetec salaamiga.
Vaja läheb:
- kaks Tallegg'i jahutatud kanafileed
- Fuetec salaamit (~10cm jupp viiludeks ja viilud pooleks)
- 2 dl kohvikoort
- värsket tilli
- soola, piprt
- karrit
- paksema kastme jaoks ka jahu
Lõika kanafilee väikesteks tükkideks ning prae kuumal pannil õlis kergelt pruuniks. Kuskil poole praadimise ajal võib lisada salaami. Lisada koor ning maitsestada oma maitse ja soovi järgi soola, pipra ja karriga. Lasta veidi podiseda. Kõige lõpuks lisada hakitud värske till. Kui soovid, et kaste oleks paksem, siis lisada läbi sõela natuke jahu, segada ning vajadusel korda protseduuri.
Kastme kõrvale sobib kõige paremini riis, kuid kel soovi võib ka muud proovida:)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar