Vaja läheb:
- Rukola
- Kirsstomatid
- Mozarella
juust
- 1 pakk
Tallegg'i jogurti-tilli marinaadis kanafileed
- Toorsuitsu
peekon
- Seedermänni
seemned
- Balsamico
kaste (võib proovida erinevaid maitseid)
Kõigepealt pese rukola ning kirsstomatid ja jäta nõrguma.
Prae kuumal pannil peekoni tükid. Kui nad on mõlemalt poolt mõnusalt
pruunid ja juba kergelt krõbedad, siis aseta väikesesse kaussi ootele.
Peekonist tulnud rasva sees prae kanafilee tükid (mina jätsin nad nii suurteks
nagu nad olid, kellel soovi võib ka väiksemaks teha) ka mõnusalt kuldseks.
Samal ajal, kui kana praeb, aseta taldrikule rukola, siis neljaks lõigatud kirsstomatid ja peale rebi mozarella juustu. Vala üle balsamico kastmega.
Kui kana on valmis pane soojad kanafilee lõigud salatipadjale. Nende peale raputa peekoni tükid.
Kõige viimasena rösti pannil kiirelt seedermänniseemned ning kaunista salat nendega.
Head isu!!
Samal ajal, kui kana praeb, aseta taldrikule rukola, siis neljaks lõigatud kirsstomatid ja peale rebi mozarella juustu. Vala üle balsamico kastmega.
Kui kana on valmis pane soojad kanafilee lõigud salatipadjale. Nende peale raputa peekoni tükid.
Kõige viimasena rösti pannil kiirelt seedermänniseemned ning kaunista salat nendega.
Head isu!!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar