Retsept
- 400 g kanafileed
- 1-2 küüslaugu küünt
- 1 väike sibul
- 250 g Penne või muud pastat
- 2 sl õli
- 150 g šampinjone
- 300 ml kohvikoort
- pipar, sool
- värske basiilik
Pastasegu valmistamisega samal ajal saab ära keeta pasta.
Tükeldada kanafilee. Kuumutada pannil õli ja lisada kanafilee tükid. Samal ajal pesta šampinjonid, lõigata neljaks (suurte seente korral võib väiksemaks lõigata) ja lisada pannile, kui kanaliha ei ole enam roosa. Praadida pannil, kuni lihast ja seentest tulnud vedelik on ära aurustunud. Lõigata sibul pooleks ja omakorda sektoriteks. Lisada sibulasektorid ja purustatud küüslauk pannile, segada läbi. Lisada maitseained. Kui liha ja seened on juba mõnusalt pruunid, lisada kohvikoor ja hakitud värske basiilik. Lasta minut-paar pannil podiseda ning lisada valmis saanud pasta.
Salat
- pool jääsalatit
- pool värsket kurki
- karp kirsstomateid
- tilli
- soola
- 2 sl suhkrut
- balsamiäädikat
- õli
Hakkida kaussi jääsalat, kurk ja tomat. Lisada peeneks hakitud till, suhkur ja näpuotsatäis soola. Maitse järgi lisada balsamiäädikat ja õli. Soovi korral võib kasutada ka kohe valmis olevaid balsamikastmeid, kuhu on õli juba sisse pandud.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar