Retsept
Põhi
- 500 g maitsestamata toorjuustu (Mascarpone)
- 1 1/4 dl suhkrut
- 1 tl sidrunimahla
- 200 g valget šokolaadi
- 2 dl hapukoort
- 2 muna
- 1 tl vaniljesuhkrut
Kate
- 2 1/2 dl hapukoort
- 2 spl suhkrut
Vahusta suures kausis toorjuust, suhkur ja sidrunimahl. Lisa sulatatud šokolaad, hapukoor, munad ja vanillisuhkur ning sega tainas hästi läbi. Vala tainas võiga määritud lahtikäivasse vormi (26 cm läbimõõduga) ja silu pealt ühtlaseks.
Küpseta 225 kraadises ahjus 10 minutit. Seejärel alandada temperatuur 125 kraadini ja küpsetada veel 30-35 minutit. Segada katte jaoks kokku hapukoor ja suhkur, määrida koogile ja küpsetada kooki veel 5 minutit.
Enne küpsetusvormi äärte eemaldamist tuleb kook täiesti maha jahutada! Enne serveermist panna vähemalt 5 tunniks külmikusse. Mina panin koogi külmikusse kogu vormiga ja alles peale 5 tundi seal seismist eemaldasin küpsetusvormi ääred, siis on kindel, et kook säilitab ilusa kuju :) Kaunistuseks võib peale riivida valget šokolaadi või värskeid puuvilju...
Daftar Taruhan Bola Online
VastaKustutaUNTUK INFO LEBIH JELAS SILAHKAN HUBUNGI KONTAK DI BAWAH INI :
wechat : bolavita
line : cs_bolavita
whatup : +6281377055002
BBM: D8DB1C57
#PialaDunia #BandarPialaDunia #JudiOnlinePialaDunia #TaruhanOnlinePialaDunia