Retsept
- 1/4 klaasi vett
- 1/2 tl vaniljesuhkrut
- 100g võid
- 2 muna
- 1 1/2 kl jahu
- 1/2 kl suhkrut
- 3/4 kl piima
Segada munakollane, suhkur ja sulatatud või ühtlaseks massiks. Lisada jahu, piim, vesi ja vaniljesuhkur. Munavalgetele lisada natukene soola ning vahustada eraldi kausis, kuni saadud mass enam kausist välja ei valgu. Lõpuks lisada vahustatud munavalge eelnevale segule ja segada kogu tainas ettevaatlikult läbi.
Samal ajal võib juba vahvlimasina sooja panna. Raud peab kindlasti kuum olema, kui esimese taignaportsu (suur supilusika täis) vahvlimasina vahele paned, sest muidu võib tainas sinna külge kinni jääda. Aeg-ajalt võib raudade vahelt piiluda, kui pruun vahvel juba on...ja kui on sobiva pruunisuse saavutanud, siis tõsta kaas üles ning rulli vahvel nuga ja kahvlit kasutades toru kujuliseks ja ongi valmis :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar