Retsept
- pakk kirsstomateid
- 1 pikk kurk
- 2 punast sibulat
- 200 g fetajuustu (õlis)
- 125 g musti või rohelisi oliivi
Kaste
- 1 dl oliiviõli
- 3 sl punaveiniäädikat
- 1 tl punet
- 0,5 tl soola
- 2-3 purustatud küüslauguküünt
Sega omavahel kõik kastmeained. Salati võib hakkida kohe taldrikule või siis valmistada suurema portsu ühte kaussi.
Kõigepealt lõika kurk pikkupidi pooleks ja viiluta lõigud taldrikule. Seejärel poolita kirsstomatid ja aseta kurgiviilude peale. Koori sibulad ja lõika õhukesteks ratasteks. Nõruta fetajuust ja lao fetakuubikud salatile. Nõruta oliivid ja lisa salatile. Vala üle kastmega. Serveerida kohe.
Head isu! :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar