Neljapäev, 14. mai 2009

Täidetud kana salaami ja paprikaga

Veidikene kergem õhtusöök, kui seapraad :) Ettevalmistus aeg kuskil 15 minutit, kokku läheb umbes tunnike. Kõrvale võib serveerida nii riisi kui pastat. Retsepti leidsin internetist. Salaami koos kanaga on päris huvitav kooslus. Tegelikult arvan, et seda retsepti tuleb veidi veel täiendada...aga praegu ei oska veel öelda kuidas. Midagi nagu oleks puudu. Eks järgmine kord vaatan, mis välja tuleb. Samas...igaühel on ju erinev maitse ja võibolla kellegi meelest on kõik täpselt nii nagu peab.
Retsept (2-le):
  • 275 g kanafileed või kondita ja nahata broileri kintsuliha
  • 50 g salaami vorsti (nt. Fuetec salaami)
  • veerand paprikat
  • pool väikest sibulat
  • 100 g tükeldatud koservtomateid koos mahlaga
  • erinevaid Itaalia maitseained
  • purustatud punast pipart
Kuumuta ahi 175'C-ni. Viiluta salaami ning piki kanaliha salaami tükkidega. Aseta liha võiga määrimata ahjuvormi. Tükelda paprika ja sibul kuubikuteks ning aseta liha ümber. Vala purustatud tomatid ja selle mahl kanaliha peale. Maitsesta punase pipra ja teiste maitseainetega. Küpseta eelkuumutatud ahjus umbes 45 minutit kuni kana on ilusasti läbi küpsenud.
Serveerides vala vormi tekkinud kaste lihale peale ning paprika sibula kuubikud võid panna kõrvale salatiks.
Seekord keetsin kõrvale riisi, millele tegin hapukoore-majoneesi-tilli kastet :)

2 kommentaari:

  1. Azza! Siit hakkab retsepte saama jah! :) Oled need kõik ise ka läbi teinud??

    VastaKustuta
  2. Jep, siia riputan üles retseptid, mille olen ise läbi teinud ja siis peale valmimist pildistanud:)

    VastaKustuta