Reede, 24. juuli 2009

Kana-ananassi-juustu pannkoogid

Igakord ei pea pannkoogid magusad olema... Soolase täidisega pannkoogid sobivad mõnusaks lõunasöögiks... Või kui on soov võib ka õhtusöögiks neid süüa ja pärast magustoiduks teha üks pannkook maasikamoosi ja jäätisega:)

Pannkoogi taigen:
  • 2 spl õli
  • 1/2 tl soola
  • suhkrut maitse järgi
  • 2 muna
  • 300g hapukoort
  • jahu
Täidis:
  • kanafilee
  • konserv ananass
  • riivitud juust
Taigna tegemisel käib enamus tunde järgi :) Kõigepealt panen kaussi õli, siis soola, siis muna, hapukoore ning seejärel hakkan supilusikate kaupa lisama jahu ja suhkurt kuni soovitud paksus ja magusus on saavutatud.
Enne pannkookide valmistamist praen kanafilee tükid pannil õrnalt pruuniks ning jätan kausi sisse ootama.
Kuna taigna sees on õli, ei ole tarvis pannile seda panna. Kes aga soovib, võib ju piiiisikese tilga kindluse mõttes pannile tilgutada. Kui pann on kuum panen sinna keskele pool kulbitäit tainast ning keerutan selle üle panni laiali. Kui olen pannkoogil külge keeranud, siis asetan selle keskele ribana täidise - praetud kanafilee tükid, ananassi ja juustu. Jälgin millal pannkoogi teine pool ka pruuniks saanud on ning keeran pannkoogi kokku ja asetan taldrikule.
Ongi valmis! Pannkoogi peale olen veel määrinud Hellmann'si Light majoneesi, sest sellel on väga mõnus mahe maitse:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar