Vaja läheb:
- 3 x 6 viilu Fazer'i röstsaia
- 1 kreveti Merevaik
- majonees
- hapukoor
- marineeritud kurk
- porru
- 2 tuunikala konservi vees
- 1 tops krevette soolvees
Kõigepealt tuleb saiaviiludel eemaldada ääred. Laon esimese kihi saia kandikule. Sinna peale määrin Merevaigu ning katan selle krevettide ja tükeldatud porruga. Teise kihi saia katan tuunikala konserviga. Kolmandale kihile määrin hapukoore-majoneesi ja hakitud marineeritud kurgi segu. Segu tegin nii palju, et seda jätkuks ka äärtele panemiseks.
Valmis võileivatordi panin ööseks külmkappi. Õhtul, enne serveerimist kaunistasin tordi hakitud värske kurgi, paprika ning lumekrabiga. Äärtele asetasin tomativiilud. Siinkohal võib muidugi igaüks lasta oma fantaasial lennata ning kaunistada vastavalt oma maitsele ja soovile:)
jammi:)
VastaKustuta