Kolmapäev, 26. august 2009

Tuunikala-kreveti võileivatort

Kuna sõbrannad olid lubanud mulle sünnipäeva puhul külla tulla, näris mind mure mida neile süüa pakkuda. Mulle meenus kohe, et Eliisa on pakkunud imemaitsvat võileivatorti ning uurisin siis tema käest kohe välja, et kuidas ta tavaliselt teinud on. Aitäh abi eest, sest see oli tõesti mahlane ja mõnus võileivatort! Tordi tegin valmis eelmisel õhtul, sest siis on serveerimise ajaks ta mõnusalt mahlane:)

Vaja läheb:
  • 3 x 6 viilu Fazer'i röstsaia
  • 1 kreveti Merevaik
  • majonees
  • hapukoor
  • marineeritud kurk
  • porru
  • 2 tuunikala konservi vees
  • 1 tops krevette soolvees
Kõigepealt tuleb saiaviiludel eemaldada ääred. Laon esimese kihi saia kandikule. Sinna peale määrin Merevaigu ning katan selle krevettide ja tükeldatud porruga. Teise kihi saia katan tuunikala konserviga. Kolmandale kihile määrin hapukoore-majoneesi ja hakitud marineeritud kurgi segu. Segu tegin nii palju, et seda jätkuks ka äärtele panemiseks.
Valmis võileivatordi panin ööseks külmkappi. Õhtul, enne serveerimist kaunistasin tordi hakitud värske kurgi, paprika ning lumekrabiga. Äärtele asetasin tomativiilud. Siinkohal võib muidugi igaüks lasta oma fantaasial lennata ning kaunistada vastavalt oma maitsele ja soovile:)

1 kommentaar: