Koostisosad:
- 300g gluteenivabu makarone (Melissa gluteenivaba makaron)
- 1 suur sibul
- 1 suurem küüslaugu küüs
- pakk värskeid šampinjone
- 300g sinki
- 1 pakk murulaugu maitselist Merevaiku
- 2 dl piima
- 400g riivjuustu
- värske brokoli (kes ei soovi, võib ka ilma)
- soola ja pipart
Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees al dente (nii et nad jääksid veidi kõvaks). Kurna ära ning jäta ootele.
Prae kuumal pannil hakitud sibul, sink, purustatud küüslauk ja neljaks lõigatud šampinjonid mõnusalt pruuniks ning maitsesta soola ja pipraga.
Väiksemas potis kuumuta piim ja sulajuust ühtlaseks kastmeks.
Pese brokoli ja lõika soovipärase suurusega tükid.
Nüüd ei jäägi muud üle, kui määrida ahjuvorm võiga ja laduda kiht-kihi haaval sinna sisse kõigepealt makaronid, singi-seene segu, brokoli tükid, veidi kastet ja riivjuustu ning uuesti otsast peale. Kõige peale pane ohtralt juustu, sest ahjust küpsenud juust on lihtsalt nii hea!:)
Küpseta vormi 180kraadini eelkuumutatud ahjus umbes 20 minutit kuni juust on pealt juba mõnusalt pruuniks läinud.
Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar