Tarvis läheb:
- spagetid
- kirsstomatid
- värsked šampinjonid
- tüümian
- valge vein
- vahukoor
- sool, pipar
- oliiviõli
- pool sibulat
Panna spagetid soolaga maitsestatud vette keema ning samal ajal pruunistada hakitud sibul ja šampinjonid oliiviõlis. Spagette kurnates jätan tavaliselt väikese koguse (u.1-2 dl) makaroni keeduvett alles ning kasutan seda pastakastmes. Kui seened ja sibul hakkavad valmima lisan pooleks lõigatud kirsstomatid, segan ja praen veidi.
Kastme valmistamisel valan pannile kõigepealt veidi keeduvett, seejärel vahukoort. Segada, lisada peenestatud tüümian ning soovi korral võid veel kastet maitsestada soola või pipraga. Maitse järgi lisada valget veini (kui kunagi uuesti seda pastat teen proovin ka kogused ära mõõta ja siia retsepti kirja panna).
Kui kaste on valmis valada spagetid wok-pannile ja segada läbi.
Serveerimisel lisada pastale peale veel mõned värsked pooleks lõigatud kirsstomatid ning tüümiani varred.
Tegin ka seda eile, väga maitseb oli :).
VastaKustutaTiiu sõbranna Jaanika.
tore, kui meeldis :)
VastaKustutaAgen Adu Ayam
VastaKustuta