Enivei, olin lubanud talle selleks päevaks sushit teha ja mõtlesin, et võiks teda veel millegi maitsvaga üllatada:) Tegin siis Tosca kooki ja niisama ampsamiseks veel rummipalle. Rummipallide originaalretsepti leidsin austraalia kokanduse kodulehelt, aga tegin sinna mõned muudatused. Valmistada tuleks nad eelmise päeva õhtul, sest nad peavad enne serveerimist seisma 12tundi külmkapis.
Koostisosad:
- 8 nisuhelbepätsi (mina leidsin Prismast Rainbow firma omad)
- riivitud pähkleid (erinevaid)
- 1 purk kondenspiima (suhkruga) 300g
- kookoshelbed
- 12 g riivitud šokolaadi (või 2 sl kakaod)
- 2 magustoidu lusikatäit tumedat rummi
Purusta nisuhelbepätsid võimalikuks peenikeseks puruks ning lisa riivitud pähkel, riivitud šokolaad, kondenspiim ja rumm. Sega segu korralikult läbi ning pane 30. minutiks külmkappi. Ära unusta segu kauemaks külmkappi, sest siis on pärast väga keeruline saadud segu pallideks veeretada:P Ükskord juhtus meil õega niimoodi:)
Veereta kõigepealt kogu segu soovitud suurusega pallideks ja siis veereta nad ükshaaval kookoshelveste sees, et nad saaksid ilusti kaetud.
Kui pallid on valmis, siis pane nad õhukindla karbiga 12ks tunniks külmikusse.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar